Η πρώτη μέρα του καινούριου χρόνου φέρνει και τη νέα εποχή για το Tvxs. 

Ads

Οπως ήδη διαπιστώσατε, από σήμερα κυκλοφορούμε με νέα εμφάνιση, νέα δομή και διάταξη – layout, όπως λέμε στη δημοσιογραφική γλώσσα. Το tvxs που από σήμερα “σκρολάρετε” είναι πιο φωτεινό, με περισσότερα “λευκά” ανάμεσα στα θέματα, νέα σύγχρονη γραμματοσειρά για πιο ξεκούραστη ανάγνωση, με νέες στήλες και πιο πλούσια θεματολογία.

Το μόνο που δεν αλλάζει είναι η σταθερή μας προσήλωση στις βασικές αρχές, όπως τις προσδιορίσαμε πριν 8 χρόνια όταν ξεκινήσαμε την ωραία αυτή διαδρομή στο διαδίκτυο. Σεβασμός στην είδηση και στον αναγνώστη. Οχι απλή παράθεση πληροφοριών, αλλά και σύνθεση, ανάλυση και επεξεργασία τους. Για να ξέρετε τι κρύβεται πίσω από κάθε πληροφορία, αλλά και που οδηγούν τα γεγονότα. Με άποψη, αλλά χωρίς φανατισμό και “πολιτικά παιχνίδια”.

Όπως κάθε αλλαγή, έτσι κι αυτή στο layout του tvxs στην αρχή ξαφνιάζει. Θέλει το χρόνο της για να τη συνηθίσεις. Να αφομοιώσεις που θα βρίσκεις, τι. Πιστεύουμε ότι η νέα εικόνα κάνει την ιστοσελίδα μας πιο λειτουργική και φιλική στον χρήστη- αναγνώστη. Ωστόσο περιμένουμε με ενδιαφέρον τις παρατηρήσεις σας στο [email protected] ώστε να βελτιώσουμε ότι σας δυσκολεύει.

Ads

Παρ’ ότι το νέο layout προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε συσκευή, για το mobile διατηρούμε και την ειδική έκδοση που είχαμε δημιουργήσει γι αυτό, καθώς είναι ιδιαίτερα γρήγορη, εύχρηστη και λειτουργική, ώστε να επιλέξετε ποιά σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Μαζί με τις ευχές για το νέο χρόνο ανανεώνουμε λοιπόν και το “συμβόλαιο αρχών” που μας συνδέει μαζί σας.