Συνεχίζουν για 8η μέρα την κινητοποίησή τους οι απλήρωτοι τεχνικοί του Mega, έξω από τα γραφεία του μεγαλομετόχου του Mega, Γιάννη Βαρδινογιάννη στα γραφεία της Motor Oil. 

Ads

Σήμερα όμως οι κινητοποιήσεις μπήκαν σε ρυθμούς τσικνοπέμπτης. Στην πύλη της εταιρείας δίπλα στα δύο αντίσκηνα στήθηκαν ψησταριές για το πατροπαράδοτο τσίκνισμα.

Με προϊόντα που προσέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι προσπαθούν να διατηρήσουν τις δυνάμεις τους για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τους. 

Σημειώνεται ότι με απόφαση της γενικής τους συνέλευσης οι εργαζόμενοι διοικητικοί και τεχνικοί αποφάσισαν τις προηγούμενες μέρες τη διακοπή των διαφημίσεων που γέμιζαν τα ταμεία του καναλιού υπέρ των τραπεζών που έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς της εταιρείας ενώ οι ίδιοι, 420 άτομα και οι οικογένειές τους παραμένουν απλήρωτοι. 

Ads

Στο μεταξύ, στις 27 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία που έχουν τα κανάλια που δεν υπέβαλαν αίτηση αδειοδότησης στον διαγωνισμό και τους τηλεοπτικούς σταθμούς και σύμφωνα με το νόμο θα πρέπει να σταματήσουν να εκπέμπουν.