Το τελευταίο φύλλο των «Νέων» της εποχής ΔΟΛ κυκλοφορεί σήμερα. Το επόμενο - άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει - θα ανήκει στη «νέα εποχή», όπως αναφέρει η εφημερίδα, δηλαδή αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι ο νέος ιδιοκτήτης. 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά χθες, τόσο «Τα Νέα» όσο και το «Το Βήμα», θα σταματήσουν να εκδίδονται για κάποιο διάστημα στο πλαίσιο της μετάβασης στη νέα ιδιοκτησία. 

Δυστυχώς υπήρξαν και φήμες περί μείωσης κατά πολύ του προσωπικού ενώ την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ που από χθες είναι απολυμένοι και μάζεψαν τα πράγματά τους από τα γραφεία του οργανισμού βρίσκονται στον αέρα καθώς δεν ξέρουν αν θα επαναπροσληφθούν. 

Το πρωτοσέλιδο

Η εφημερίδα κυκλοφόρησε σήμερα με πρωτοσέλιδο τίτλο «Αθεόφοβοι» και πρωτοσέλιδο άρθρο με τίτλο «Νέα εποχή». 

Το κεντρικό άρθρο της εφημερίδας έχει ως εξής: 

Μετά από μια μακρά και επίπονη διαδικασία ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη από σήμερα αλλάζει σελίδα για να περάσει το συντομότερο σε μια νέα εποχή με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. 

Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη τελειώνει ένας ολόκληρος κύκλος ζωής που έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην Ιστορία του τόπου.

Η νέα εποχή για ΤΑ ΝΕΑ, Το Βήμα και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών ώστε με ασφάλεια να κινηθεί στο μέλλον. Θα απαιτηθεί αυτή η αναγκαία απουσία προκειμένου να διευθετηθούν πρακτικά και τεχνικά ζητήματα απολύτως απαραίτητα.

Ανήκουν εύσημα και αναγνώριση σε όσους έφεραν όρθιο τον ΔΟΛ έως εδώ και είναι πολλοί, αλλά πρωτίστως η τιμή ανήκει στους χιλιάδες των αναγνωστών μας που μας στήριξαν σε όλες τις εποχές. 

Προσβλέπουμε με αισιοδοξία στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει σύντομα για το μακρύ ταξίδι στο μέλλον.