Κανονικά η απεργία των εργαζομένων στον Πήγασο θα έληγε την Τετάρτη. Για σήμερα Τρίτη είχε προγραμματιστεί τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας στην οποία δεν παραβρέθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Φώτης Μπόμπολας.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά Μπόμπολα φαίνεται να υποστήριξε ότι δεν υπάρχει λόγος να παραστεί στην επιτροπή αφού δεν έχει αλλάξει τίποτα από την προηγούμενη τριμερή και ότι δεν έχουν καταγγελθεί τα δάνεια.

Έτσι μετά από όλα αυτά οι εργαζόμενοι στα Μέσα του ομίλου (Έθνος, Έθνος της Κυριακής, ethnos.gr, Ημερησία, imerisia.gr, Goal News, sentragoal.gr κλπ) αποφάσισαν τη συνέχεια της απεργίας τους έως το ερχόμενο Σάββατο 10 Ιουνίου, καθώς ορίστηκε νέα τριμερής συνάντηση την Παρασκευή 9 Ιουνίου, ώστε να δουν αν θα παραστεί κάποιο μέλος από το ΔΣ της εταιρείας

Αξιοσημείωτο είναι ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άλλαξε όλο το ΔΣ της εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ και μάλιστα σε αυτό δεν μετέχει κανένα μέλος της οικογένειας Μπόμπολα που κατέχει το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι στο καινούργιο ΔΣ μετέχουν πρόσωπα από τον τραπεζικό κύκλο, ενισχύοντας όσους τον τελευταίο καιρό έλεγαν ότι «οι τράπεζες θα μπουν στον ΠΗΓΑΣΟ».

Ads