Στο σφυρί βγαίνουν τα μηχανήματα του ραδιοφωνικού σταθμού «Βήμα 99.5» από τους 11 τεχνικούς του για να καλυφθεί η οφειλή ύψους 135.853,30 ευρώ.

Ads

Τα μηχανήματα, μεταξύ των οποίων είναι κονσόλες, μικρόφωνα, ακουστικά, υπολογιστές, ενδοεπικοινωνίες, πομποί, δίπολα και γεννήτριες, θα πωληθούν με τιμή εκκίνησης στα 235.850 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες του e-tetradio.gr.

Ο πλειστηριασμός αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα μηχανήματα του σταθμού είναι πανάκριβα (φωτογραφία από το Studio On Air), είχε γίνει μεγάλη επένδυση σε αυτόν τον τομέα ειδικά όταν εξαγοράστηκε από τη Γιάννα Αγγελοπούλου για να εκπέμψει τον City 99.5. Για παράδειγμα, ένας από τους πομπούς του εκτιμήθηκε στα 22.500 ευρώ, ενώ η κονσόλα που χρησιμοποιούνταν στη ροή του προγράμματος στα 90.000 ευρώ. Οι εργαζόμενοι του Βήμα FM τα κατάσχεσαν όλα λίγο μετά το οριστικό του λουκέτο τον Οκτώβριο, και τα φυλάσσουν σε αποθήκες.

Ads

Στον πλειστηριασμό, βέβαια, δεν συμπεριλαμβάνεται η άδεια του σταθμού και οι μετοχές της Alter Ego στην «Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις Βήμα FM A.E.». Οι άνθρωποι του Βαγγέλη Μαρινάκη προτίθενται, όπως υποστήριζαν τουλάχιστον, ή να θέσουν σε λύση και εκκαθάριση την εταιρεία ή να την πουλήσουν σε κάποιον ενδιαφερόμενο έναντι μηδενικού ανταλλάγματος. Μαζί, όμως, με τα χρέη του -περί τα 4.000.000 ευρώ- και χωρίς τα μηχανήματα.

Πηγή: e-tetradio.gr