Aυξάνονται οι γεωγραφικές περιοχές και ο πληθυσμός που καλύπτει η υπηρεσία.

Ads

Ένας ακόμη σημαντικός περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός, το STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,  προστίθεται στα τηλεοπτικά κανάλια που υποστηρίζουν τη καινοτόμα διαφημιστική πλατφόρμα BUYTVADS.com, διευρύνοντας τις γεωγραφικές περιοχές αλλά και τον πληθυσμό που καλύπτει η υπηρεσία.

Με την προσθήκη του STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο BUYTVADS.com, το σύνολο των συνεργαζόμενων τηλεοπτικών σταθμών φθάνει τους εννέα, καλύπτοντας σχεδόν το σύνολο της ελληνικής γεωγραφικής επικράτειας. Ειδικότερα, το BUYTVADS.com καλύπτει πλέον τη Στερεά Ελλάδα, ολόκληρη την Πελοπόννησο, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη μαζί με τη Θάσο και τη Σαμοθράκη, τις Κυκλάδες καθώς και τα Δωδεκάνησα με τη Σάμο.

Το BUYTVADS.com αποτελεί μια πρωτοποριακή, για τα ελληνικά δεδομένα, υπηρεσία που δημιούργησε η Nemo Online προσφέροντας σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου μεγέθους, τη δυνατότητα τηλεοπτικής προβολής, όταν, όποτε και για όσο καιρό επιθυμεί. Μέσω του BUYTVADS.com κάθε επιχείρηση μπορεί να διαχειριστεί το τηλεοπτικό της πλάνο online, χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσει επιπλέον πόρους σε τεχνικές γνώσεις. Ο διαφημιζόμενος, έχει στη διάθεσή του ολοκληρωμένα διαφημιστικά πακέτα και λαμβάνει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση μέσα από αυτοματοποιημένες φόρμες, από το ανέβασμα του τηλεοπτικού βίντεο έως την έκδοση του τιμολογίου. Τα παραπάνω πλεονεκτήματα συνδυάζονται και με το χαμηλό κόστος της τηλεοπτικής διαφήμισης που προσφέρει η πλατφόρμα, με  πακέτα προβολής που ξεκινούν από 10,80 €, καθιστώντας το BUYTVADS.com την πιο ανταγωνιστική και οικονομική λύση για να διαφημιστεί κάποιος στην τηλεόραση .

Ads

BUYTVADS.com: η διαφήμιση στην τηλεόραση αλλάζει.

Περισσότερες πληροφορίες για το BUYTVADS.com μπορείτε να βρείτε εδώ.