Σχολιάζοντας τον άγριο καβγά του με τον Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης έκλεισε δια παντώς την πόρτα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.

Ads

«Επειδή δεν ταιριάζουμε, δεν θα ξανασυμπεθεριάσουμε. Ο κ. Γεωργιάδης έχει τον τρόπο να είναι σε οποιαδήποτε άλλη εκπομπή. Σε αυτή την εκπομπή κύριε Γεωργιάδη, όχι», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο δημοσιογράφος αφού ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για την αντίδρασή του στην εκπομπή της 25ης Μαρτίου ανακοίνωσε ότι «σε αυτήν εδώ την εκπομπή δεν θα ξαναέρθει ο Γεωργιάδης». 

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής  δήλωσε: «Δεν θα ξαναέρθει γιατί εγώ “τσιμπάω”», διευκρινίζοντας ότι πήρε την απόφαση αυτή για να μη φανεί ότι στήνουν μια ιστορία προς χάριν της τηλεθέασης. Παράλληλα, ο Γ. Παπαδάκης, αναφερόμενος σε κάποιους συναδέλφους του, σχολίασε, «δεν καταλαβαίνω γιατί προσβλήθηκαν ορισμένοι συνάδελφοί μου που ίσως να ξέχασαν την τηλεόραση».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μέσω Twitter απάντησε στον παρουσιαστή: «Συμφωνώ, διότι κι εγώ δεν προτίθεμαι να ξαναπάω, δεν είναι ωραία εικόνα. Από μακριά και αγαπημένοι…».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε παρατήρηση στους καλεσμένους και είπε ότι δεν πρέπει να έρχονται με έτοιμη θεματολογία και να μιλούν για τα tweets τους ή για όσα δήλωσαν σε άλλες εκπομπές, αλλά θα πρέπει να τον αφήνουν να κατευθύνει ο ίδιος τη συζήτηση. Ο Α. Γεωργιάδης αντέδρασε αμέσως κατηγορώντας τον παρουσιαστή «γλείφει τον Τσίπρα».

Η κατηγορία αυτή εξόργισε τον κ. Παπαδάκη, ο οποίος κάλεσε τον βουλευτή της ΝΔ να πάρει πίσω την κουβέντα του και τον αποκάλεσε «τον μεγαλύτερο κωλοτούμπα». Παρόλο που μετά τις διαφημίσεις το κλίμα φάνηκε να είχε αποκατασταθεί, οι σημερινές δηλώσεις του Γιώργου Παπαδάκη καθιστούν σαφές το γεγονός ότι δεν πρόκειται να ξαναπροσκαλέσει τον Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή.