Η πραγματική φρενίτιδα του Survivor -που καταγράφεται και στα (πολύ υψηλά) νούμερα της τηλεθέασης- εκτοπίζει την ενημέρωση από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι το βράδυ των γαλλικών εκλογών.

Ads

Ο Σταμάτης Μαλέλης ανακοίνωσε σε εκπομπή του καναλιού το μεσημέρι της Πέμπτης ότι ο τηλεοπτικός σταθμός θα προβάλει το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής 7 Μαΐου και πως η ειδική ενημερωτική εκπομπή του Σκάι για τις εκλογές θα προβληθεί από άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

«[…] Το βράδυ των εκλογών ενώ θα παίζει ο Σκάι το Survivor, ο Σκάι θα κάνει μια μεγάλη εκπομπή για τις γαλλικές εκλογές η οποία θα μεταδίδεται από το Skai.gr και από τον τηλεοπτικό σταθμό Action24  με τον οποίο θα συνεργαστούμε, που θα πάρει αυτό το προϊόν από το skai.gr. Που σημαίνει ότι ο τηλεθεατής του Σκάι που θέλει να δει εκείνη την ημέρα γαλλικές εκλογές και δεν θέλει να δει Survivor, του δίνουμε την εναλλακτική λύση να πατήσει το κουμπί και να πάει στο Action24 ή στο Skai.gr και να δει γαλλικές εκλογές με τα στελέχη του Σκάι να σας τις παρουσιάζουν. Να λοιπόν άλλη μια καινοτομία και πρωτοπορία του Σκάι» είπε ο Σταμάτης Μαλέλης σε συνέχεια τοποθέτησης του στην οποία υποστήριζε ότι ο σταθμός παραμένει ενημερωτικός.