Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Δένδια που είπε ότι το κόμμα του θα καταργήσει το σχετικό νόμο και θα δώσει επιπλέον τηλεοπτικές άδειες. «Η ΝΔ αρρωσταίνει όταν ωφελούνται οι αδύναμοι και βγάζει σπυριά όταν πληρώνουν οι ισχυροί» σημείωσε, χαρακτηριστικά, ο Νίκος Παππάς. 

Ads

«Μάλλον στο Μοσχάτο μετακόμισε το παράρτημα κάποιου τηλεοπτικού σταθμού, όχι η Νέα Δημοκρατία» είπε ο Νίκος Παππάς. 

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει την ευκαιρία να ανακαλέσει τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, κατά την αποψινή του συνέντευξη στον – εκ των προσωρινών υπερθεματιστών – τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και να δηλώσει ευθαρσώς ότι αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού» ανέφερε ο υπουργός.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Νίκου Δένδια που επανέλαβε ότι «η Ν.Δ. έχει καθαρή θέση για τις τηλεοπτικές άδειες. Λέμε ότι ο νόμος Παππά είναι απολύτως αντισυνταγματικός και η όλη διαδικασία έπρεπε να γίνει από το ΕΣΡ».

Ads

«Εμείς θα καταργήσουμε το νόμο και θα χορηγήσουμε και άλλες άδειες, και κατά συνέπεια θα υπάρξει και οικονομικό όφελος», πρόσθεσε, λέγοντας παράλληλα ότι η Ν.Δ. επιθυμεί πολυφωνία στην ενημέρωση.