«Γεμάτο όπλα και χιτλερικά σύμβολα το σπίτι του Πάλλη, μεγαλομετόχου του Πρώτου Θέματος. Η σιωπή για αυτή την πτυχή, όχι μόνο από το Πρώτο Θέμα, προκαλεί», αναφέρει σε σχόλιό του στο Twitter ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης.
 
Σε άλλο του μήνυμα αναφέρει: «Καμία σχέση λέει η Χρυσή Αυγή με τον υπόδικο εφοπλιστή Πάλλη που βρήκαν το σπίτι του γεμάτο με όπλα και χιτερικά σύμβολα. Όπως και με τον Ρουπακιά…».
 
Σημειώνεται πως οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής στο σπίτι του Α. Πάλλη πραγματοποιήθηκαν μετά από κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα που τον υπέδειξε και τον συνέδεσε με τα όπλα της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα γραμματέας τοπικής της νεοναζιστικής οργάνωσης, αναφερόμενος στους χρηματοδότες, σημείωσε στον ανακριτή πως έχουν υποπέσει στην αντίληψή του τουλάχιστον τα ονόματα «δύο εφοπλιστών».
 

Ads

Ads

Υπενθυμίζεται πως σε δημοσίευμα του πριν από περίπου δύο χρόνια (18/01/2011) με τίτλο «Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο Πρώτο Θέμα»  το Πρώτο Θέμα αναφερόταν στον νεοναζί Αναστάσιο Πάλλη και τη συνεισφορά του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. «Ενισχύονται και διευρύνονται οι δραστηριότητες και σε άλλους τομείς των ΜΜΕ με τη συμμετοχή νέων επενδυτών», ανέφερε το δημοσίευμα. «Τώρα καταλάβατε τι τους έπιασε έτσι ξαφνικά με μας», σχολίαζε με άρθρο του ο Θέμος Αναστασιάδης και ανέφερε μεταξύ άλλων: «για μια ακόμη φορά μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοεκδότες και άλλα συμφέροντα που λυμαίνονται τον τόπο προσπάθησαν να μας εμποδίσουν να ενισχύσουμε την εφημερίδα μας και να κατοχυρώσουμε την ανεξαρτησία της».

* Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε ολόκληρη

image