Δεκάδες εργαζόμενοι του MEGA, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 17 μήνες, αποφάσισαν να περάσουν τη νύχτα με αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil και με πανό που καλούν τους τρεις μετόχους του καναλιού, Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη και Σαββίδη να τους καταβάλουν τα δεδουλευμένα τους.

Ads

Με απόφαση της ΕΤΙΤΑ, οι εργαζόμενοι έκαναν διαμαρτυρία στην Κηφισίας έξω από τα γραφεία της Motor Oil το πρωί της Πέμπτης και τη νύχτα θα την περάσουν εκεί. Οι διαμαρτυρίες θα συνεχιστούν και την Παρασκευή, ώστε, όπως ζητούν, να καταβληθούν οι 17 μισθοί που τους οφείλονται, γεγονός που έχει οδηγήσει πολλούς στην ανέχεια.

Οι 400 και πλέον εργαζόμενοι ζητούν από τους μετόχους του άλλοτε μεγάλου καναλιού να τους ενημερώσουν για το τι σκοπεύουν να κάνουν με το κανάλι, δεδομένου ότι, κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή, οι μέτοχοι ενημέρωσαν τις πιστώτριες ότι δε σκοπεύουν να συμμετάσχουν – όπως είχε προγραμματιστεί – στη διαδικασία για την εξασφάλιση μίας τηλεοπτικής άδειας, που θα διασφάλιζε την ομαλή λειτουργία του καναλιού, το οποίο πλέον κινδυνεύει με μαύρο μέσα στις επόμενες ημέρες, την ώρα που οι τράπεζες έχουν εισπράξει δεκάδες εκατομμύρια από την απλήρωτη εργασία τους.

image

Ads

image