Με μήνυση απειλεί τον δημοσιογράφο Γιώργο Λακόπουλο ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφορικά με ένα άρθρο γνώμης που ο πρώτος υπέγραψε και στο οποίο ασκεί πολιτική κριτική στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.  

Ads

Στο άρθρο που φέρει τον τίτλο «Κ. Μπογδάνος: Κάτι άσχημο γεννιέται», ο Γιώργος Λακόπουλος αναφέρεται σε μια σειρά δημόσιων δηλώσεων του βουλευτή, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν υπάρχει ακροδεξιά προσέγγιση που να μην έχει ενσωματώσει στο λόγο του. Δεν υπάρχει αποτρόπαιος συλλογισμός που να μην τον έχει κάνει πολιτική θέση. Δεν υπάρχει εμετική μισαλλοδοξία που να μην την μεταφέρει στην κομματική αντιπαράθεση».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με ανάρτησή του στο twitter, υποστηρίζει ότι το άρθρο διαστρεβλώνει τις θέσεις και απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη: «Ο Γιώργος Λακόπουλος υπογράφει ένα κείμενο για μένα που με περιγράφει με όρους τους οποίους ο συντάκτης θα αναγκαστεί να υπερασπιστεί νομικά. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με ταυτίζει με τη μισαλλοδοξία και την ακροδεξιά, αγνοώντας δημόσια εκπεφρασμένες θέσεις μου και διαστρέφοντας άλλες».