Τον δημοσιογράφο του Alpha Δήμο Βερύκιο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο νομικός σύμβουλος του δημοσίου για τις τηλεοπτικές άδειες, Γιάννης Μαντζουράνης, είναι δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, διέψευσε ο ίδιος ο δικηγόρος, ο οποίος μάλιστα σημείωσε ότι «τουναντίον, είναι δικηγόρος του ιδιοκτήτη του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά».

Ads

Ο Δήμος Βερύκιος, σε έκτακτη εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας στον Alpha, παρουσίασε ως αποκάλυψη την πληροφορία πως ο νομικός σύμβουλος του δημοσίου για τις τηλεοπτικές άδειες Γιάννης Μαντζουράνης είναι δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι που όπως είπε εγείρει ερωτήματα για τη διαγωνιστική διαδικασία που ακολουθείται.

Ωστόσο ο Γιάννης Μαντζουράνης, πέρα από τη διάψευση των ισχυρισμών πως είναι δικηγόρος του Μαρινάκη, σημείωσε πως είναι δικηγόρος του Δημήτρη Κοντομηνά, του ιδιοκτήτη του Alpha.

Ειδικότερα, σε δήλωσή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, σημείωσε: «Είναι απολύτως ψευδές και συκοφαντικό ότι είμαι δικηγόρος του Μαρινάκη. Είμαι δικηγόρος του Θεόδωρου Κουρίδη, συγκατηγορουμένου του κ. Μαρινάκη, και ουδέποτε έχω εκπροσωπήσει τον κ. Μαρινάκη σε καμία δίκη. Τουναντίον, είμαι δικηγόρος του Δ. Κοντομηνά (σ.σ.: ιδιοκτήτη του ALPHA) στην υπόθεση του Ταμιευτηρίου και στο φορολογικό ποινικό του».

Ads