Με μια σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης αλλά και με την διαβεβαίωση ότι ο Alpha δεν θα κλείσει, έστειλε το πρώτο μήνυμα της περαιτέρω στρατηγικής του ο Δημήτρης Κοντομηνάς – ο ένας εκ των 4 «κομμένων» της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ads

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, μιλώντας σήμερα στα στελέχη, του δημοσιογράφους και τους τεχνικούς του Alpha, δήλωσε εξαπατημένος στην υπόθεση των αδειών, τονίζοντας πως το κανάλι δεν πρόκειται να κλείσει και πως υπάρχουν τρόποι να παραμείνει εν λειτουργία.

Ο ιδιοκτήτης του Alpha δεν εξήγησε ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι, ήταν όμως ιδιαίτερα αιχμηρός προς την κυβέρνηση: «Εγώ τους βοήθησα γιατί είναι νέοι άνθρωποι και πίστευα ότι θα βοηθήσουν τη χώρα, αλλά η πολιτική τους και οι επιλογές τους στην οικονομία οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή», είπε προσθέτοντας: «Προσωπικά με κυνηγούν με μια ανύπαρκτη δικαστική υπόθεση για να με έχουν όμηρο και προσπαθούν να κλείσουν τον Alpha για να δώσουν τα κανάλια στους εκλεκτούς τους. Δεν πρόκειται, όμως, να κλείσουμε και έχουμε ήδη επεξεργαστεί τρόπους για να μείνουμε ζωντανοί». 

«Ακόμη και αυτοί που πήραν τις άδειες», πρόσθεσε «στην πραγματικότητα δεν τις θέλουν γιατί είναι ακριβές και οι τηλεοπτικοί σταθμοί, έτσι όπως είναι σήμερα η οικονομία, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγουν οικονομικά». 

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κοντομηνάς βρίσκεται ήδη σε επαφές με την πλευρά Καλογρίτσα – μία από τις 4 εταιρίες που πήραν τις άδειες – για το ενδεχόμενο σύμπραξης στο νέο τηλεοπτικό τοπίο.