Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του τηλεοπτικού σταθμού Mega, που παραμένουν απλήρωτοι επί πέντε μήνες. 

Ads

Η απόφαση για επίσχεση εργασίας ελήφθη από τους δημοσιογράφους και τεχνικούς του Mega με συντριπτική πλειοψηφία σε σύσκεψη που είχαν το μεσημέρι. 

Περισσότεροι από 35 δημοσιογράφοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας ενώ αναμένεται να το κάνουν και άλλοι εργαζόμενοι του σταθμού. 

Το μέλλον του Μεγάλου Καναλιού παρουσιάζεται δυσοίωνο, αφού εκτός των οικονομικών προβλημάτων που έχουν επηρεάσει την καθημερινή λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού, το Mega δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. 

Ads

Οι δε μέτοχοι δεν έχουν προχωρήσει σε καμία επίσημη ανακοίνωση για το τι σκοπούς έχουν. Σημειώνεται  επίσης ότι οι λογαριασμοί της εταιρείας που έχουν περισσότερα από 23 εκατομμύρια ευρώ παραμένουν δεσμευμένοι από τις πιστώτριες τράπεζες.

Το Mega αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να σταματήσει να εκπέμπει νωρίτερα από το ορόσημο των 90 ημερών οπότε και η Digea θα μεταδίδει το τηλεοπτικό σήμα μόνο των αδειοδοτημένων καναλιών.