«Αυτό θα πει δημοσιογραφία από το μέλλον!», ήταν το σχόλιο της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου στο νέο «αποκαλυπτικό ρεπορτάζ» του Πρώτου Θέματος για τις πιέσεις που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, την Πέμπτη, των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία και το πολυνομοσχέδιο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η υπουργός δέχτηκε «καταιγισμό» ερωτήσεων που την έφεραν σε «δύσκολη θέση». Μικρή λεπτομέρεια… η Έφη Αχτσιόγλου σήμερα δεν πήγε στη Βουλή. 

Ads

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το Πρώτο Θέμα στο «αποκαλυπτικό» του ρεπορτάζ από τη σύσκεψη: «Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, η οποία δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων για τα ύψη των εισφοτών και επιφυλάχθηκε να εξηγήσει με λεπτομέρειες, απαντώντας πως δεν είναι έτσι όπως υπολογίζουν οι ενώσεις και οι φορείς».

«Μόλις ενημερώθηκα από το “Πρώτο Θέμα” για το τι συζητήθηκε σε σύσκεψή με βουλευτές, στην οποία “συμμετείχα”. Μικρή λεπτομέρεια… η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο (σημ: σήμερα). Αυτό θα πει δημοσιογραφία από το μέλλον!» έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook η κ. Αχτσιόγλου. Μα δεν μπορεί! Για να το λέει το Πρώτο Θέμα κάπως έτσι θα έγινε…

Το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος 

image

Ads

Και η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου