Στο αρχείο της WordPress, η οποία τον φιλοξενούσε, μπήκε ο δικτυακός τόπος της Χρυσής Αυγής.

Ads

 
Στο μήνυμα που εμφανίζεται στην οθόνη αναφέρεται ότι ο δικτυακός τόπος δεν είναι πλέον διαθέσιμος, «λόγω παραβίασης των όρων λειτουργίας».

Σε ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει επίθεση στην ιστοσελίδα της, διαμηνύοντας παράλληλα προς πάσα κατεύθυνση, ότι απαντώνται οικτρά όσοι νομίζουν πως θα ελέγξουν το κύμα της οργής των Ελλήνων ενάντια στην ξενοκρατία.
 
«Μετά τη μαζική επίθεση λάσπης εις βάρος της Χρυσής Αυγής, οι διεθνείς παράγοντες που κρύβονται πίσω από αυτό το κύμα των επικοινωνιακών επιθέσεων», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «προέβησαν σε μία ακόμη βρώμικη και παράνομη ενέργεια εις βάρος μας. Απενεργοποίησαν – εντελώς παράτυπα και αντιδημοκρατικά – την ιστοσελίδα μας», η οποία όπως επισημαίνεται, αποτελεί το μοναδικό ελεύθερο βήμα του κόμματος.
 
«Χτυπώντας την Χρυσή Αυγή νομίζουν πως θα ελέγξουν το κύμα της οργής των Ελλήνων ενάντια στην ξενοκρατία. Είναι δεδομένο πως πίσω και από αυτή την παράνομη ενέργεια κρύβονται μεγάλοι διεθνείς παράγοντες, που τις τελευταίες ημέρες έχουν σκορπίσει εκατομμύρια ευρώ, με σκοπό να φθείρουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Απατώνται οικτρά. Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται καθημερινά, γιγαντώνεται και πολύ σύντομα θα είναι πανίσχυρη και θα ξεριζώσει το απόστημα της ξένης κατοχής από την Ελλάδα», καταλήγει η ανακοίνωση.