«Θέλω να ζητήσω ένα πολύ μεγάλο συγνώμη από τους ανθρώπους αυτούς και από όλους εσάς που είδατε τη φάρσα και αισθανθήκατε άβολα, αμήχανα». Αυτή είναι η δήλωση του Μάρκου Σεφερλή μετά τις οργισμένες αντιδράσεις που ξέσπασαν για φάρσα που έκανε σε ηλικιωμένους στην εκπομπή της Τρίτης.

 
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής προχώρησε σήμερα το πρωί στην παρακάτω δήλωση:
 
«Θέλω να ζητήσω ένα πολύ μεγάλο συγνώμη από τους ανθρώπους αυτούς και από όλους εσάς που είδατε τη φάρσα και αισθανθήκατε άβολα, αμήχανα. Πρώτος από όλους εγώ στενοχωρήθηκα από την έκβαση που πήρε όλο αυτό το θέμα. Με ξέρετε πάρα πολλά χρόνια, ξέρετε ποια είναι η στάση μου απέναντι στους ανθρώπους τρίτης ηλικίας και όχι μόνο, γενικά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Δίνω το “παρών” σε κάθε φιλανθρωπικό γεγονός όσο φορτωμένο και να είναι το πρόγραμμά μου, τα παρατάω όλα και είμαι κοντά τους σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν γίνεται το γεγονός. Καταλάβατε όλοι ότι δεν υπήρχε πρόθεση, ποτέ μου δεν έχω πρόθεση να βλάψω κανέναν, όλα γίνονται στα πλαίσια της καλής διάθεσης, του χιούμορ, της διασκέδασης του κοινού αλλά και του ίδιου που ασχολούμαι κάθε φορά και κάνω παιχνίδι μαζί του. Ζητάω δημόσια συγνώμη από τους δύο αυτούς ανθρώπους, δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, αγνός ήταν ο σκοπός μου, εξελίχθηκε κάπως αλλιώς. Καλά να είναι αυτοί οι άνθρωποι οι δύο που μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο, τους στέλνουμε την αγάπη μας και υποσχόμαστε να τους αποζημιώσουμε καθώς και όλους εσάς με την εκπομπή που θα κάνουμε σήμερα».
 
Στην τηλεφωνική του φάρσα ο Μάρκος Σεφερλής είπε στους δυο ηλικιωμένους ότι το σπίτι τους θα απαλλοτριωθεί για να περάσει δρόμος. Κατόπιν πλήθος οργισμένων μηνυμάτων αναρτήθηκαν στο twitter κατά του ηθοποιού και παρουσιαστή της εκπομπής, ενώ ο πρόεδρος της «Γραμμής Ζωής», του μη κερδοσκοπικού σωματείου για βοήθεια των ηλικιωμένων, με δήλωσή του ζήτησε από τον Μάρκο Σεφερλή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Σε αντίθετη περίπτωση, όπως υποστήριξε, θα υποβάλει μήνυση.
 
Η δημόσια συγγνώμη

 
Η φάρσα