Ο εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος, Παναγιώτης Αθανασίου, διέταξε τη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα ύστερα από εντολή του Κέντρου Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ).

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες της efsyn.gr, στο πλαίσιο έρευνας για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή προέκυψαν, για διάφορα έτη, αναντιστοιχίες ύψους περίπου 30 εκατ. ευρώ και μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, τα στοιχεία θα διαβιβαστούν από το ΚΕΦΟΜΕΠ στον εισαγγελέα Αθανασίου, ο οποίος θα τα αξιολογήσει και θα αποφασίσει αν θα ασκήσει διώξεις.

Να σημειώσουμε ότι το «Έθνος» μετράει πάνω από δυο εβδομάδες εκτός περιπτέρων ενώ όλοι οι δημοσιογράφοι, οι διοικητικοί υπάλληλοι, οι τεχνικοί σε όλα τα μέσα του Ομίλου απεργούν καθώς όπως καταγγέλλουν βρίσκονται «αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας, η οποία, αφενός τους οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, που αντιστοιχούν στις αποδοχές των μηνών Ιανουαρίου 2017, Φεβρουαρίου 2017, Μαρτίου 2017, Απριλίου 2017, Μαΐου 2017 και αφετέρου συστηματικά καταπατά κάθε συμφωνία και δέσμευση από την πλευρά της».