Σε νέες κινητοποιήσεις πρχωρούν οι εργαζόμενοι στον ραδιοσφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, ζητώντας δεδουλευμένα δέκα μηνών και διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Τα σωματεία επαναλαμβάνουν αύριο Τρίτη την 6ωρη στάση εργασίας (08:00-14:00) που πραγματοποίησαν σήμερα Δευτερα.

Ads

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αποφάσισε την κήρυξη 6ωρης στάσης εργασίας από τις 08.00 έως τις 14.00 της Τρίτης, 12 Σεπτεμβρίου 2017, για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό »ΒΗΜΑ FM».

«Η στάση εργασίας αποφασίστηκε, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την καταβολή των δεδουλευμένων, τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και την ομαλή λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Το σωματείο των τεχνικών ραδιοφωνίας στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ σε έκτακτη συνεδρίασή του, σήμερα (σ.σ.: χθες) Κυριακή 10/9, αποφάσισε να στηρίξει και να συμμετάσχει στην απεργιακή κινητοποίηση που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ στο ραδιοσταθμό »Βήμα fm» για την Δευτέρα 11/9 και την Τρίτη 12/9 από τις 08.00 έως και τις 14.00, με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων  μισθών και επιδομάτων από την μεγαλομέτοχο »ALTER EGO ΜΜΕ ΑΕ» (συμφερόντων Ευάγγελου Μαρινάκη) που ξεπερνούν πλέον τους δέκα μήνες».

Ads