Καταβλήθηκε σήμερα στους εργαζόμενους του ΔΟΛ το δώρο των Χριστουγέννων.

Ads

«Τα Νέα» αναμένεται να κυκλοφορήσουν αύριο Πέμπτη και το «Βήμα» την Κυριακή, ενώ οι ηλεκτρονικές ιστοσελίδες του ΔΟΛ είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ξανά «στον αέρα». 

Η απόφαση της συνέλευσης των εργαζομένων αναφέρει ότι: «Η Συνέλευση των συντακτών των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», με την ολοκλήρωση των δύο συνεχόμενων 24ωρων απεργιών στον ΔΟΛ και έπειτα από την καταβολή του «Δώρου Χριστουγέννων», εκτιμώντας εκ νέου την κρισιμότητα της κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει ο Οργανισμός, κατέληξε στην αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων από τις 7 μ.μ. το βράδυ της Τετάρτης, 21 Δεκεμβρίου 2016. Επίσης, ορίσθηκε σύγκληση νέας Συνέλευσης την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017».

Αναστολή της απεργίας αποφάσισε και η συνέλευση των εργαζομένων των επιχειρήσεων «ΠΗΓΑΣΟΣ».

Ads

Η απόφαση της συνέλευσης αναφέρει ότι «Η γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο «ΕΘΝΟΣ», αποφάσισε την αναστολή της απεργίας έως τις 30 τρέχοντος μηνός, προκειμένου να υπάρξει η καταβολή δύο15νθημέρων  μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2016, καθώς και η κατάθεση σχεδίου για την επόμενη ημέρα της επιχείρησης, διαφορετικά θα συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις».

Κατά τη διάρκεια της σημερινής 24ωρης απεργίας καταβλήθηκε το δώρο των Χριστουγέννων.

Συνεπώς, αύριο Πέμπτη θα κυκλοφορήσουν κανονικά «Εθνος», «Ημερησία» και «Goal».