Η ιδιοκτησία του Flash ανακοίνωσε σήμερα στους περίπου 65 εργαζομένους ότι αναστέλλεται η λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού. Ο διευθυντής ειδήσεων, Ηλίας Παπανικολόπουλος, ζήτησε από τους εργαζόμενους να εγκαταλείψουν τα γραφεία τους, μεταφέροντάς τους την απόφαση του ιδιοκτήτη του σταθμού Πέτρου Κυριακίδη.
 

Ads

Εξάλλου, ένταση επικράτησε το πρωί εξαιτίας της απεργίας των εργαζομένων ηχοληπτών. Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας και εργαζόμενος του σταθμού, Δημήτρης Καμαρινόπουλος, η εργοδοσία με τη βοήθεια ιδιωτικής ασφάλειας και τεχνικού προσωπικού εκτός του σταθμού προσπάθησε ανεπιτυχώς να ανοίξει έπειτα από παρέμβαση των εργαζομένων του σταθμού.
 
«Από το απόγευμα η ιδιοκτησία κατέβασε το audio από τη συχνότητα του flash και επέβαλε μια παράνομη σιωπή στους μεγακύκλους» δήλωσε ο κ. Καμαρινόπουλος.
 
Από την πλευρά της ΕΣΗΕΑ, η Νανά Νταουντάκη μίλησε στο ΑΜΠΕ για σωρεία παράνομων πράξεων εκ μέρους της εργοδοσίας και πρόσθεσε πως αύριο το πρωί θα γίνει καταγγελία στο ΕΣΡ, καθώς δεν υπάρχει λόγος να παρεμποδίζεται η λειτουργία του σταθμού.
 
Για τις 10:00 αύριο το πρωί, πάντως, έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση των δημοσιογράφων.