Άγονος κηρύχθηκε ο διαγωνισμός που είχε προκηρυχθεί από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας για την ανακήρυξη εταιρίας που θα αναλάμβανε το σχεδιασμό και την εκτέλεση της ηλεκτρονικής δημοπρασίας για την κατακύρωση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Ads

Η εξέλιξη αυτή ενδεχομένως να προκαλέσει καθυστερήσεις στη διαδικασία του διαγωνισμού, που σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό θα ολοκληρωνόταν στις 17 Αυγούστου. Πάντως κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν πως «η διαγωνιστική διαδικασία προχωρά κανονικά και εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν οι προεπιλεγέντες υποψήφιοι».

Όπως υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές «στο διαγωνισμό θα χρησιμοποιηθεί αναγνωρισμένη και δοκιμασμένη μέθοδος δημοπράτησης που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από την η ΕΕΤΤ στις δημοπρασίες φάσματος συχνοτήτων για τις τηλεπικοινωνίες»

Σημειώνεται πως ο διαγωνισμός για την εταιρεία που θα δημοπρατούσε τις τηλεοπτικές άδειες είχε προκηρυχθεί στις 4 Ιουλίου και αποτελούσε τμήμα της συνολικής διαδικασίας για την τελική ανάδειξη των τεσσάρων δικαιούχων τηλεοπτικής άδειες. 

Ads