Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης προσήλθε στη σύσκεψη στην ΕΠΟ με συμμετοχή των εκπροσώπων των ομάδων που παίρνουν μέρος στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος πολύ εκνευρισμένος.

Ads

Έβρισε, φτάνοντας, τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί για την κάλυψη του γεγονότος με τη φράση «όλα τα σκ@@@ μαζεμένα» και φεύγοντας θύμισε την άποψή του ότι «η ΕΠΟ είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει».

Ο ισχυρός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ΜΜΕ βρίσκεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Δ. Μελισσανίδη της ΑΕΚ και τον έχει καταγγείλει δημόσια για σοβαρά ποινικά αδικήματα.

Ανεξάρτητα από τη βασιμότητα αυτών των καταγγελιών, που μόνο η Δικαιοσύνη μπορεί να την κρίνει, εφόσον παρέμβει βέβαια, εντύπωση προκαλεί η ανάδειξη μιας εικόνας σήψης στο ελληνικό ποδόσφαιρο η οποία δεν απασχολεί την κυβέρνηση.

Ads

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης, κάνει σαν να μην τον αφορά το θέμα, ενώ, ο Β. Μαρινάκης, επανέρχεται διαρκώς ανεβάζοντας συνεχώς τους τόνους της οξύτητας.

Οι πολίτες παρακολουθούν ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μεγαλοπαραγόντων που έχουν πολιτική επιρροή μέσω των ΜΜΕ που κατέχουν χωρίς να μπορούν να καταλάβουν την ουσία της διένεξης αλλά διαπιστώνοντας ότι οι θεσμοί υποχωρούν μπροστά στην ισχύ τους.

Στην ελληνική φάρμα των ζώων μερικοί δεν είναι απλώς πιο ίσοι, είναι και αόρατοι για την πολιτεία όταν η όψη τους φοβίζει.