Ολοκληρώθηκε από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου η νεκροτομή στο ζευγάρι που βρέθηκε άγρια δολοφονημένο στον Στροβόλο της Κύπρου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο άτυχος 60χρονος έφερε 25-30 μαχαιριές από το λαιμό, μέχρι τα πόδια, ενώ η γυναίκα έφερε 10 μαχαιριές κυρίως στο λαιμό και το θώρακα. Αιτία θανάτου είναι το «αιμορραγικό σοκ από πολλαπλά θλαστικά τραύματα, από νύσσον και τέμνον όργανο».

Πέραν των ευρημάτων της νεκροτομής, απαντήσεις στο στυγερό έγκλημα αναμένεται να δώσει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αλλά και τα υπόλοιπα κλειστά κυκλώματα που βρίσκονται στην περιοχή αφού πρόκειται για πολυσύχναστο δρόμο με τους ανακριτές να εξετάζουν το οπτικοακουστικό υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική μαρτυρία αναφερόταν σε δύο κουκουλοφόρους που εισήλθαν στην οικία και είπαν στον ανήλικο γιο του ζεύγους, ο οποίος επίσης βρισκόταν στην οικία, ότι δεν θα του κάνουν κακό. Ακολούθως ο γιος του ζεύγους βγήκε έξω και ζήτησε βοήθεια από γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Ωστόσο, από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία, γεγονός που αντικρούεται με την κύρια μαρτυρία του θετού γιου.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είπε σε δηλώσεις του ότι «στη βάση κάποιων πληροφοριών εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και βεβαίως θα προχωρήσουν οι ανακριτές ώστε να γίνουν όλες οι εξετάσεις και οι ενέργειες για την αξιολόγηση και των τεκμηρίων».