Ακόμη ένα τσιμεντομπλόκ, το τρίτο κατά σειρά, ανασύρθηκε το απόγευμα της Τρίτης από την Κόκκινη Λίμνη, στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό και της τρίτης βαλίτσας, με τη σορό του θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Ads

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα, το αντικείμενο – που εντοπίστηκε από δύτη – έχει πάνω του δεμένο σχοινί και βρισκόταν σε βάθος περίπου 13 μέτρων. Μεταφέρθηκε στην Λευκωσία για αναλυτική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται σίγουρα πως το τσιμεντομπλόκ συνδέεται με τις βαλίτσες. Στην Κόκκινη Λίμνη είχαν ανευρεθεί άλλα δύο τσιμεντομπλοκ. Το ένα ήταν εντός της βαλίτσας στην οποία βρισκόταν η σορός της Livia Florentina Bunea και το δεύτερο εντοπίστηκε μόνο του στη λίμνη λίγο πριν τον εντοπισμό της σορού της 8χρονης κόρης της Elena Natalia.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε την Τρίτη η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε μέσα στην δεύτερη βαλίτσα, η οποία ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και η οποία πιστεύεται ότι πρόκειται για την 8χρονη Έλενα-Ναταλία Μπουνέα.

Ads

Πηγή: philenews.com, ΚΥΠΕ