«Η Μπορούσια Ντόρτμουντ σήμερα θα παίξει για όλους ενάντια στον τρόμο και το μίσος».  Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο Facebook o διευθύνων σύμβουλος Χανς Γιόακιμ Βάτσκε. 

Ads

Ολόκληρο το μήνυμα του Χανς Γιόακιμ Βάτσκε:

«Η οικογένεια της Ντόρτμουντ ήταν ανέκαθεν ιδιαιτέρως δυνατή όταν καλούνταν να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Αυτή είναι ίσως η πιο δύσκολη κατάσταση που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει εδώ και δεκαετίες. Και είμαι σίγουρος πως η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι τώρα πιο δυνατή και πιο ενωμένη όσο ποτέ πριν! 

Σήμερα δεν παίζουμε απλώς και μόνο για εμάς. Παίζουμε για όλους. Ασχέτως αν είναι οπαδός της Μπορούσια, της Μπάγερν ή της Σάλκε. Θέλουμε να αποδείξουμε πως ο τρόμος και το μίσος δεν θα μπορέσουν ποτέ να καθορίσουν τις πράξεις μας. Και φυσικά, παίζουμε για τον Μαρκ Μπάρτρα που θέλει να δει την ομάδα του να νικά! 

Ads

Ζητάμε από όλους τους οπαδούς της Μπορούσια Ντόρτμουντ σήμερα να στηρίξουν την ομάδα με όλη τους την ενέργεια για 90 λεπτά. Αυτή η ομάδα πρέπει να κατανοήσει το ακατανόητο σε πολύ μικρό διάστημα. Πρέπει όλοι να την βοηθήσουμε να ωριμάσει μέσα από αυτό. Χανς Γιόακιμ Βάτσκε».