Ανδρας  ξυλοκοπείται και μαχαιρώνεται από συμμορία οπλισμένη με μαχαίρια μπροστά στο τρομαγμένο πλήθος, στο Χάιντ Παρκ στις 9 το βράδυ της Τρίτης. Το συγκλονιστικό βίντεο  που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  δείχνει τους κακοποιούς να κλωτσούν και να χτυπούν το θύμα μετά από επίθεση με την τεράστια λεπίδα ενώ πλήθος κόσμου τρέχει τρομοκρατημένο να ξεφύγει.

Ads

Ένα άλλο βίντεο καταγράφει τη συμμορία να κυνηγάει  το θύμα μέσα στο πάρκο πριν χάσει την ισορροπία του και πέσει  στο έδαφος ενώ δέχεται γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι. Την ίδια στιγμή μια  γυναίκα πανικόβλητη ακούγεται να φωνάζει «Μαχαιρώθηκε!  Υπάρχει ένα μαχαίρι, υπάρχει ένα μαχαίρι!  Ω Θεέ μου!».

Καθώς το βίντεο τελειώνει, το θύμα βρίσκεται στο έδαφος ακίνητο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του κεντρικού Λονδίνου. Χθες η αστυνομία είπε ότι πιστεύει ότι ο άτυχος άνδρας θα ζήσει. Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

Το Χάιντ Παρκ, το μεγαλύτερο πάρκο στο Λονδίνο, την πιο καυτή μέρα του έτους ήταν γεμάτο από κόσμο  την στιγμή της επίθεσης.

Είναι η πέμπτη επίθεση με μαχαίρια που σημειώνεται στο Λονδίνο από το Σάββατο, συμπεριλαμβανομένων δύο δολοφονιών και επίθεσης σε σκύλο της αστυνομίας.

Πηγή: ΕΡΤ