Νέες τοποθεσίες δείχνει στις Αρχές ο 35χρονος serial killer στην Κύπρο. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Αnt1 ο δράστης δίνει νέες λεπτομέρειες για τα εγκλήματά του στις αρχές.

Ads

Σε αυτές τις τοποθεσίες που βρίσκονται σε κοινότητες της επαρχίας της Λευκωσίας, οι ανακριτές ευελπιστούσαν ότι θα έβρισκαν προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων του «Ορέστη». Παρόλα αυτά δεν βρέθηκε τίποτα.

Σύμφωνα με όσα ομολόγησε ο «Ορέστης» τα αντικείμενα τους τα πετούσε σε κάδους απορριμάτων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ο serial killer να μεταφερθεί για 7η φορά στο επαρχιακό δικαστήριο, καθώς νέα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές έρχονται σιγά σιγά στο φως.

Ειδικότερα οι ανακριτές έχουν 10 νέους διαλόγους του «Ορέστη» με αλλοδαπές.

Ζήτησε παπά για να εξομολογηθεί

Την ίδια στιγμή, σχεδόν πενήντα μέρες στα αστυνομικά κρατητήρια θα συμπληρώσει ο πρώτος για τα κυπριακά δεδομένα, καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνος.

Ads

Σύμφωνα με το ΣΙΓΜΑ και το SigmaLive αναφέρουν ότι ο 35χρονος ζήτησε να συναντήσει συγκεκριμένο ιερωμένο, προκειμένου να εξομολογηθεί στον αστυνομικό σταθμό όπου κρατείται τις τελευταίες εβδομάδες. Η συνάντηση, σύμφωνα πάντα με την ίδια πληροφόρηση, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, όταν ο ιερωμένος που ζήτησε ο «Ορέστης» μετέβη στον αστυνομικό σταθμό και συνάντησε τον ίλαρχο.

Ο 35χρονος καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να εξομολογήθηκε σε δυο ημέρες, όλα τα εγκλήματα τα οποία διέπραξε τα τελευταία χρόνια. Όπως αναφέρει η ενημέρωση του ΣΙΓΜΑ και του SigmaLive, το μυστήριο της εξομολόγησης έλαβε χώρα προτού ο 35χρονος οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου για έκτη φορά.

Χθες, Τετάρτη, ανανεώθηκε το έκτο κατά σειρά οκταήμερο διάταγμα προσωποκράτησής του, αφού, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο ανακριτή της υπόθεσης, Ανώτερο Υπαστυνόμο Ιωάννη Γιωρκάτζη, οι Αρχές θα πραγματοποιήσουν έρευνες σε τέσσερα σημεία εντός Λευκωσίας για πιθανά νέα τεκμήρια. Εξάλλου, στο μικροσκόπιο της ομάδας του Τμήματος Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει μπει ένα νέο email, το οποίο πιθανότατα να συνδέεται με την υπόθεση.