Η Μπριζίτ Μπαρντό καταφέρθηκε εναντίον του κινήματος #MeToo για τη σεξουαλική παρενόχληση.

Η 83χρονη Γαλλίδα ηθοποιός και σύμβολο του σεξ τις δεκαετίες του ’50 και του ’ 60 αναφέρθηκε σε συνέντευξη της στο γαλλικό περιοδικό «Paris Match» σχετικά με το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Χόλιγουντ, τις καταγγελίες ηθοποιών για σεξουαλική παρενόχληση και τη βιομηχανία του θεάματος.

«Η μεγάλη πλειοψηφία των καταγγελιών είναι υποκριτικές, γελοίες και δεν έχουν ενδιαφέρον» τόνισε η Μπαρντό και πρόσθεσε ότι η ίδια, καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της, δε θεώρησε ποτέ τον εαυτό της θύμα, αντίθετα  μάλιστα, διασκέδασε με κάποιες συμπεριφορές, τις οποίες άλλες γυναίκες απορρίπτουν.

«Ποτέ δεν υπήρξα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και έβρισκα γοητευτικό όταν [οι άνδρες] μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη ή έχω ωραίο μικρό πισινό. Θεωρώ αυτού του είδους τις φιλοφρονήσεις ωραίες» επεσήμανε.

Η Μπαρντό υποστήριξε ότι πολλές γυναίκες ηθοποιοί «την πέφτουν» στους παραγωγούς για να πάρουν ρόλους. «Και, μετά, για να ακουστεί το όνομά τους, επικαλούνται ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά.» «Στην πραγματικότητα όλο αυτό δε θα τους βοηθήσει, θα τους κάνει κακό» υποστηρίζει η Μπαρντό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
• Σεξουαλική Παρενόχληση: Όταν το #MeToo έγινε... #PasMoi

Υπενθυμίζεται ότι, η Μπαρντό έχει δηλώσει την υποστήριξη της στην ακροδεξιά, στο πλευρό της Λεπέν, ενώ οι ρατσιστικές διαθέσεις της εναντίον κυρίως, των μουσουλμάνων συμπατριωτών της -αλλά και των gay- είναι γνωστές εδώ και χρόνια.