Έναντι 17 χιλιάδων ευρώ πούλησε μία οικογένεια Ρουμάνων που ζει στην Ισπανία την 11χρονη κόρη τους. Το άτυχο κορίτσι βιάστηκε κατ’επανάληψη στα χέρια του 19χρονου «συζύγου» της ενώ εξαναγκάστηκε να δουλεύει όλη την ημέρα μαζεύοντας σταφύλια και πατάτες στα χωράφια της Βαγιαδολίδ, χωρίς καν να πληρώνεται για αυτό.

Ads

Το κορίτσι  κατάφερε τελικά να τηλεφωνήσει στην μητέρα του για να της ζητήσει βοήθεια όμως η οικογένεια στην οποία την είχαν πουλήσει ζήτησε να της καταβάλουν 10.000 ευρώ για να την επιστρέψουν. Όταν οι γονείς της μικρής  τους είπαν ότι δεν είχαν να τους καταβάλουν το ποσό, η οικογένεια του «γαμπρού» τράβηξε με βία τα σκουλαρίκια που το κορίτσι φορούσε , σκίζοντας τα αυτιά της, ως μέρος τους χρέους της, όπως είπαν.

Οι «αγοραστές» την έστειλαν τελικά πίσω στην οικογένειά της όταν αντιλήφθηκαν ότι τους παρακολουθούσε η αστυνομία. Το κορίτσι πουλήθηκε στον βασανιστή της τον Μάιο του 2014 και το μαρτύριο του έληξε μόλις πριν λίγες μέρες, όταν η αστυνομία με συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβε τόσο τον 19χρονο «γαμπρό» όσο και μέλη των δύο οικογενειών που είχαν κανονίσει την αγοροπωλησία.