Για «βόρβορο επιθέσεων και ψεμμάτων» εις βάρος του κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο επιθέσεων, σχετικά με τις υποκλοπές, στις οποίες πρωτοστατεί και ο πρόεδρος της PEGA, μέλος του ΕΛΚ.

Ads

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον Ρ/Σ 105,5 στο Κόκκινο υποστήριξε πως  η αντίδραση του Jeroen Lenaers ήρθε επειδή «προφανώς του τράβηξαν τ’ αυτί από το ΕΛΚ».

Όπως ανέφερε «ντροπή είναι να λέει κανείς ψέματα για να συγκαλύψει ένα σκάνδαλο. Ντροπή είναι να πιάνεται με τη γίδα στην πλάτη ένας πρωθυπουργός που παρακολουθούσε πολιτικούς αντιπάλους του και δημοσιογράφους, μετατρέποντας την ΕΥΠ σε δικό του μαγαζί, ανεξέλεγκτο, και να παριστάνει ότι δεν ήξερε. Ντροπή είναι να βγαίνουν στελέχη της ΝΔ και να υπερασπίζονται ότι δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν για τις παρακολουθήσεις». 

Και προσθέτει: «ο Πρόεδρος της PEGA ο κ. Λένερς, που προφανώς του τράβηξαν τ’ αυτί από το ΕΛΚ, είναι ο ίδιος που στις 14 Σεπτεμβρίου συνέταξε επιστολή προς την κα Μέτσολα, ζητώντας από το Προεδρείο του Ε/Κ να εγκρίνει την αποστολή της εξεταστικής επιτροπής στην Ελλάδα».

Ads

«Όλος αυτός ο βόρβορος των επιθέσεων και των ψεμάτων αποτελεί τίτλο τιμής για εμένα γιατί αποδεικνύει ότι με αρχές κάνω τη δουλειά μου» καταλήγει ο Δημήτρης Παπαδημούλης.