Ένας «παράδεισος» που θα λειτουργεί αποκλειστικά για τις γυναίκες, προσφέροντάς τους ευκαιρίες αναζωογόνησης και φροντίδας τόσο σε σχέση με τη σωματική όσο και με την ψυχική τους υγεία, είναι πλέον πραγματικότητα χάρη στην Κριστίνα Ροθ, πρώην επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν μέχρι πρόσφατα στη Νέα Υόρκη.

Ads

Μετά από τις εμπειρίες που είχε η ίδια από τις διακοπές αναζωογόνησής της στην Καλιφόρνια και στο πολυτελές Κέντρο Απόδρασης, Απώλειας Βάρους και Ευεξίας, Ranch Malibu, η Ροθ αποφάσισε πως υπήρχαν ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης στον τομέα της αναψυχής και της ευεξίας-υγιεινής ζωής, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρονται στις γυναίκες.

Μετά από σκέψη και αφού αποφάσισε να ακολουθήσει τη συμβουλή του άντρα με τον οποίο ήταν ερωτευμένη, η Κριστίνα Ροθ αγόρασε ένα νησί στη Φινλανδία, αφού πρώτα πούλησε την εταιρεία συμβούλων που είχε δημιουργήσει στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με δηλώσεις της στην εφημερίδα New York Post, η πρώην επιχειρηματίας στις διακοπές που έκανε έχοντας ταξιδέψει ανά τον κόσμο έβρισκε δυσάρεστα τα αποτελέσματα της παρουσίας των ανδρών στους τόπους αναψυχής όπου συναντιόνταν τα δύο φύλα.

Ads

«Μόλις εμφανιζόταν ένας ωραίος άνδρας, οι γυναίκες έβαζαν κραγιόν. Η ιδέα, όμως είναι, «επικεντρώσου στον εαυτό σου, μην προσπαθείς να ανεβάσεις τα επίπεδα των ορμονών σου» ανέφερε η Ροθ, ενώ έσπευσε να εξηγήσει ότι αγαπά τους άντρες, παρότι δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι στην πραγματικότητα δεν εγκρίνει τη συμπεριφορά τους (εφόσον φαίνεται να βρίσκει προβληματική τη συνύπαρξη αντρών-γυναικών στους τόπους αναψυχής).

Ωστόσο, ακόμα και η παραμονή των γυναικών στο νησί SuperShe Island γίνεται κατόπιν επιλογής και μετά από αίτηση των ενδιαφερόμενων.

«Θέλατε ποτέ να τρέξετε σε ένα έρημο νησί, να αναπνεύσετε καθαρό αέρα, να κολυμπήσετε γυμνές στη θάλασσα και να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια;» (τώρα μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα) αναφέρεται στο εισαγωγικό κείμενο στην ιστοσελίδα του ιδιωτικού νησιού.

Οι γυναίκες που -κατόπιν της σχετικής έγκρισης- θα μπορούν να περάσουν κάποιες μέρες στο νησί έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, απολαμβάνοντας ποικίλες υπηρεσίες.

Στο SuperShe Island, κάθε ενδιαφερόμενη μπορεί να κάνει γιόγκα, διαλογισμό, μαθήματα μαγειρικής, γυμναστική, δραστηριότητες στη φύση κ.α.

Το νησί θα λειτουργήσει αρχικά για τις γυναίκες από τον «κύκλο» της Ροθ, που γνωρίζονται μεταξύ τους. Οι κρατήσεις για διαμονή και άλλων γυναικών στο νησί θα γίνονται από τον Ιούλιο του 2018.