Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δυο στάσεις λεωφορείου – σε διάστημα μιας ώρας – στη Μασσαλία της Γαλλίας με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια γυναίκα και να τραυματιστεί ακόμη ένας άνθρωπος. 

Ads

Ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας περίπου 35 ετών, έχει συλληφθεί. Η αστυνομία έκανε έκκληση στους πολίτες να αποφύγουν να πλησιάσουν την περιοχή.

Οι αρχές αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έριξε το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο της περιοχής Croix – Rouge που βρίσκεται βόρεια της πόλης, τραυματίζοντας ένα άτομο. Μία ώρα αργότερα, το ίδιο όχημα έπεσε πάνω σε δεύτερη στάση λεωφορείου, όπου εκεί τραυματίστηκε θανάσιμα μία γυναίκα, όπως αναφέρει το BBC.

Το αυτοκίνητο, ημιφορτηγό μάρκας Renault, είχε κλαπεί σήμερα το πρωί. Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν άμεσα τον αριθμό των πινακίδων διευκολύνοντας το έργο των αστυνομικών. Ο 35χρονος οδηγός, φέρεται να είναι γνωστός στις αρχές για μικρο-εγκλήματα, με διαταραγμένη ψυχική υγεία.

Ads

Εισαγγελέας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να επιτρέπει να χαρακτηρισθεί αυτή η ενέργεια τρομοκρατική. Προσανατολιζόμαστε μάλλον προς την υπόθεση ο ύποπτος να είχε ψυχιατρικά προβλήματα».