«Δεν μπορεί να παραμένει άλλο Υπουργός» τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης αναφερόμενος στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Ads

Ο λόγος είναι μια «σόκιν» γραβάτα που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του στο twitter, λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας στο Eurogroup.  

«Μας έχει συνηθίσει ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συμπεριφορές και αναρτήσεις επιπέδου χαμαιτυπείου. Με την χθεσινή του αισχρή ανάρτηση της γραβάτας, όμως, ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του», αναφέρει ο Παύλος Χρηστίδης του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας παράλληλα ότι «το γεγονός, δε, ότι επιχειρεί να αποδώσει την ανάρτηση, στο παιδί του κάνει την συμπεριφορά του ακόμη χειρότερη». «Δε μπορεί να παραμένει άλλο Υπουργός. Αν είχε τσίπα, θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να τον αποπέμψει», καταλήγει. 

image

Ads

Η φωτογραφία με τη γραβάτα που αναρτήθηκε στο twitter του Πάνου Καμμένου προκάλεσε πλήθος σχολίων ενώ έμεινε για λίγο στον… αέρα. O «υπουργός Άμυνας έγραψε «Πάλι χτύπημα από το παιδί στο λογαριασμό μου το κατεβάζω…». «Το πάτησε ο γιος μου από το iPad αλλά είχε μπει στον δικό μου λογαριασμό», είπε ο Πάνος Καμμένος, εξηγώντας τι είχε συμβεί κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε ραδιοφωνικό σταθμό.