Με ειρωνικό ύφος σχολίασε ο Νίκος Ζήγρας την μη αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, χθες, Τρίτη, λόγω εμπλοκής με το διαβατήριό του.

Ads

«Το περίμενα πως ο Άκης δε θα ξερε ούτε πού βρίσκεται το δικό του διαβατήριο, αφού μόνο με το δικό μου διαβατήριο ταξίδευε τόσα χρόνια!» σχολίασε ο εξάδελφος και πρώην στενός συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου.

Ο δικηγόρος του Ζήγρα, Στέλιος Γκαρίπης δήλωσε στο protothema.gr: «Οπως έχει αποδειχθεί στα πλαίσια των ερευνών της Ελβετικής Δικαιοσύνης, ο κύριος Αθανάσιος Τσοχατζόπουλος από το 1998 έως το 2007 τουλάχιστον χρησιμοποιούσε για τις συναλλαγές του με τις Ελβετικές τράπεζες το διαβατήριο του Νίκου Ζήγρα. Μόλις χθες, ο Νίκος Ζήγρας πληροφορήθηκε έκπληκτος από τα ΜΜΕ πως ο κύριος Τσοχατζόπουλος δεν κατέστη δυνατό να αποφυλακιστεί, λόγω του ότι δεν έβρισκε το διαβατήριό του. Λόγω της ευγνωμοσύνης του προς τον αγαπημένο του εξάδελφο, ο Νίκος Ζήγρας προθυμοποιήθηκε σήμερα να δώσει το δικό του διαβατήριο στον κύριο Τσοχατζόπουλο προκειμένου να αποφυλακιστεί άμεσα! Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το περίμενα πως ο Άκης δε θα ξερε ούτε πού βρίσκεται το δικό του διαβατήριο, αφού μόνο με το δικό μου διαβατήριο ταξίδευε τόσα χρόνια!».