«Τρισάθλιους υπανθρώπους που κουβαλούν αρρώστιες» χαρακτήρισε τους μετανάστες η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, η οποία συμμετέχει στην ελληνική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία στο Συμβούλιο της Ευρώπη, που μάχεται τον ρατσισμό την μισαλλοδοξία και τις διακρίσεις.
 

Ads

Η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, ανέφερε πως είναι ντροπή «να ελληνοποιούνται παράνομοι μετανάστες με τον κατάπτυστο νόμο Ραγκούση» όταν στερείται το δικαίωμα ψήφου από Έλληνες ομογενείς.
 
«Είναι δυνατόν να βγαίνουν δήμαρχοι με τις ψήφους λαθρομεταναστών που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα του Πλάτωνος και των φιλοσόφων και να εξισώνετε του ομογενείς μετανάστες με κάθε λογής υπάνθρωπο που εισβάλλει στη χώρα μας με τις κάθε λογής αρρώστιες που κουβαλάει», διερωτήθηκε η Ζαρούλια, προκαλώντας την αντίδραση του προεδρεύοντος του Σώματος Γιάννη Δραγασάκη.
 
Από την πλευρά του ο Γιάννης Δραγασάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ρώτησε αν αυτά σκοπεύει να τα πει και στο Συμβούλιο της Ευρώπης και ζήτησε να σταλούν στη Διάσκεψη των Προέδρων τα πρακτικά με την ομιλία της.