Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη καταγγέλλει ότι το βράδυ της δολοφονίας ο Αλβανός κατηγορούμενος απείλησε την Ελένη με το ροζ βίντεο του βιασμού της το 2017 και την παρέσυρε στο ραντεβού θανάτου, επιμένοντας πως τα δύο περιστατικά όσο και οι εμπλεκόμενοι σε αυτά σχετίζονται.

Ads

«Ενέχονται τα πρόσωπα του πρώτου βιασμού της, με την δολοφονία της. Διότι ο ένας έχει σχέση -και καταγωγή- με τους άλλους δύο δολοφόνους της», είπε στο δελτίο ειδήσεων τυο Star ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Βαγγέλης Γκιουγκης. 

Στο μεταξύ σοκάρει η αποκάλυψη ότι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, μετά το συμβάν συνέχισαν κανονικά τη ζωή τους και συμπεριφέρονταν σαν μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τρεις μέρες μετά τη δολοφονία ο Ροδίτης συνέχιζε να πηγαίνει στο γυμναστήριο, ενώ την ίδια μέρα ο 19χρονος Αλβανός κατηγορείται ότι βίασε μία 19χρονη κοπέλα.

Ads

«Δεν ήταν μια απλή γυμναστική… έκαναν και  γελούσαν με τους φίλους τους χωρίς να συμβαίνει τίποτα γι’ αυτούς. Τι σημαίνει αυτό; Δεν υπάρχει ίχνος, όχι μεταμέλειας, ούτε καν τύψεων συνείδησης. Αυτά τα άτομα συνέχιζαν τη ζωή τους, να χαριεντίζονται με τις κοπελίτσες κάθε μέρα, να πηγαίνουν με τα χαχανητά τους στα γυμναστήρια, να βιάζουν και να φθάσουν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα και οι δυο» είπε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία ήρθαν χθες στο φως της δημοσιότητας για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της. Σύμφωνα με τις καταθέσεις το άτυχο κορίτσι βιάσθηκε από τρεις νεαρούς σε σπίτι στον Αρχάγγελο Ρόδου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, οι τρεις νεαροί οδήγησαν την Ελένη Τοπαλούδη σε σπίτι στον Αρχάγγελο μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Την αποκάλυψη έκανε στις αρχές ο αστυνομικός που συνάντησε την φοιτήτρια μια εβδομάδα μετά την μοιραία εκείνη νύχτα. Η ίδια δήλωσε ότι φοβόταν και του αποκάλυψε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει.

«Μου είπε ότι γνώρισε 3 άτομα και μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του ενός μαζί με τον οδηγό, δύο φίλους και μία φίλη της. Κατά τη διαδρομή άφησαν τη φίλη της στο σπίτι της και κατέληξαν σε κάποιο σπίτι στην περιοχή του Αρχαγγέλου της Ρόδου. Όπως μου ανέφερε θυμάται ένα κινητό να την τραβάει βίντεο», είπε ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει στο φως της δημοσιότητας, η Ελένη Τοπαλούδη έμαθε ότι κυκλοφορεί το βίντεο του βιασμού στη Ρόδο από μια φίλη της η οποία το είχε δει και την ενημέρωσε, με την ίδια να πανικοβάλλεται.

Την ίδια στιγμή, τα στόματα στη Ρόδο παραμένουν κλειστά για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη. Στενή φίλη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πολύ πιθανόν να ξέρουνε αλλά αποφεύγουνε να μιλήσουνε. Δεν θέλουν να πουν τίποτα ούτε καν στην αστυνομία, γιατί τόση μυστικοπάθεια δεν μπορώ να ξέρω. Το σκεπάσανε. Δεν πιστεύω ότι κανείς θα βγει να μιλήσει, όλοι προσπαθούν να το αποσιωπήσουν γιατί μιλάμε για ένα νησί που είναι πολύ κλειστή κοινωνία».

«Φοβόμουν πάρα πολύ να βγω να μιλήσω γιατί δεν ξέρω τι έχει γίνει και τώρα λέω είμαι στο σπίτι μου να έρθουν να μου χτυπάνε τα κουδούνια και εγώ φοβόμουν ότι μπορεί να απειληθεί η ζωή , όλοι οι φοιτητές μετά φοβόμασταν για το τι άνθρωποι μπορεί να μας πλησιάζανε. Κάτι έχει ακουστεί ότι υπάρχει κύκλωμα βιαστών. Μετά το σκηνικό με την Ελένη όχι κλειδωνόμαστε μέσα όχι φοβόμαστε είμαστε με το 100 στο κινητό συνέχεια για να μην συμβεί κάτι», σημείωσε.