Τις καταγγελίες της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη σε βάρος του τραγουδιστή ενδέχεται να επιβεβαιώσει βίντεο – ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, εφόσον αποδειχθεί ότι  άντρας που βιαιοπραγεί είναι πράγματι ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής.

Ads

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες, μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της συντρόφου του, ο τραγουδιστής την τράβηξε από τα μαλλιά, την χτύπησε και την έβρισε, ενώ όπως τόνισε και ο δικηγόρος της, δεν είναι η πρώτη φορά που η πελάτισσά του δέχτηκε βίαιη συμπεριφορά και έγινε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Το newsit.gr παρουσιάζει ένα βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται η γυναίκα να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας. Σύμφωνα με την ίδια, ο άνθρωπος που την χτύπησε είναι ο τραγουδιστής.

Ads

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βίντεο είναι τραβηγμένο έξω από ένα προποτζίδικο και σε αυτό, εμφανίζεται το ζευγάρι να προχωράει, όταν ξαφνικά, η γυναίκα δέχεται μία κλωτσιά.

Πρώην σύντροφος «καίει» τον Αδαμαντίδη

Για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που βίωσε η ίδια και τα παιδιά από τον Θέμη Αδαμαντίδη, μίλησε πρώην σύντροφος του τραγουδιστή εξηγώντας πως αναγκάστηκε να φύγει για την Βουλγαρία για να δώσει τέλος σε όσα ζούσε. Η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα, που έχει αποκτήσει μαζί με τον τραγουδιστή δύο παιδιά, μιλώντας στο MEGA ανέφερε πως «ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας».

Η ίδια είχε προσφύγει στις Αρχές όταν είχαν συμβεί τα εν λόγω περιστατικά. «Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά» περιγράφει. Ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα στα δικαστήρια, όπως λέει, ήταν λόγω του κοροναϊού και η ίδια αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά και να φύγει στη Βουλγαρία όπου και μένει τον τελευταίο ένα χρόνο. Παράλληλα αναφέρει πως αδιαφορεί πλήρως για τα παιδιά και δεν στέλνει χρήματα.

«Με έχει βρίσει, έχει βρίσει και τα παιδιά, μπήκε το παιδί στη μέση που είναι 12 χρονών» λέει η ίδια. Ερωτώμενη για τη σχέση του με τον τζόγο, απαντά: «Εκεί τον γνώρισα εγώ, με τα μηχανάκια μέρα νύχτα, τα παράνομα μηχανάκια είναι η αδυναμία του».