Θέμα χρόνου θεωρείται ο εντοπισμός των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας. Σύμφωνα με τον Alpha, οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο – ντοκουμέντο, στο οποίο έχουν καταγραφεί οι δράστες. 

Ads

Συγκεκριμένα υπάρχει βίντεο, στο οποίο η 10χρονη περπατάει στο πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα, ενώ την ίδια ώρα αναζητείται και ένας ηλικιωμένος άντρας. Όπως μετέδωσε ο Alpha τα στοιχεία και των δύο είναι γνωστά κι επομένως είναι ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός τους. 

Περιφερειακά της οικογένειας ψάχνουν τους δράστες

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος επιβεβαιώνει ότι οι Αρχές αναζητούν τους δράστες και στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον της μικρής. «Ήταν ας πούμε μία εξειδικευμένη κατάσταση… Ας την ονομάσουμε περιφερειακή της οικογένειας, δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Πάντως, δεν έχει να κάνει με βανάκια που βγαίνουν και αρπάζουν παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Ads

Τι λέει η μητέρα της Μαρκέλλας 

Σύμφωνα με το Open TV, η μητέρα της Μαρκέλλας περιέγραψε τη στιγμή που συναντήθηκε με την κόρη της μετά την περιπέτεια. «Δεν μου είπε τίποτα. Με πήρε αγκαλιά». Η συνάντηση έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου καθώς η μητέρα κατέθετε έως αργά στην Αστυνομία. Όπως δήλωσε η Μαρκέλλα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Ούτε είχε χτυπήματα στο πρόσωπο, ούτε χειροπέδες στα χέρια» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα. Η δεκάχρονη εξετάστηκε και από ιατροδικαστή ο οποίος δεν εντόπισε ίχνη κακοποίησης. Στο μεταξύ, η 10χρονη βρίσκεται με παιδοψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς ώστε να ηρεμήσει και να μπορέσει να δώσει πληροφορίες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.