Ανατροπή των εξελίξεων είχαμε το βράδυ της Πέμπτης 20/1 στην υπόθεση για τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης Γεωργίας σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, καθώς διαψεύδεται, όπως φαίνεται, η είδηση ότι κατέθεσαν οι άνδρες που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ads

Συγκεκριμένα, νωρίτερα την Πέμπτη κυκλοφόρησε η είδηση ότι τα δύο αδέλφια, Βασίλης Λεβέντης και Ευαγόρας Λεβέντης και οι φίλοι τους Κωνσταντίνος Περογιαννάκης και Βασίλης Τραφαλής, κλήθηκαν για ανωμοτί κατάθεση.

Ωστόσο, όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος Άννα Κανδύλη του MEGA, οι τέσσερις άνδρες δεν έχουν κληθεί ακόμα να καταθέσουν στις Αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η έρευνα δεν είναι πλέον στον εισαγγελέα και πλέον όποιος κληθεί, θα κληθεί για απολογία στην ανακρίτρια.

Ads

Η δημοσιογράφος εξήγησε πως σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας δεν θα μπορούσαν να έχουν κληθεί τέσσερα άτομα, αφού μέχρι στιγμής η κοπέλα έχει μιλήσει για δύο ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας έχει παραδεχτεί σεξουαλική επαφή μαζί με την 24χρονη, ωστόσο έχει πει ότι ήταν συναινετικό.