Καθώς εννέα βιαστές βρίσκονται προφυλακισμένοι για την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων που χειρίζεται τις έρευνες εξακολουθεί να συγκεντρώνει στοιχεία για το κύκλωμα.

Ads

Όπως προκύπτει, το 12χρονο κορίτσι στην τελευταία του κατάθεση αναγνώρισε αρκετά από τα άτομα που της υπέδειξαν σε φωτογραφίες οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός τους έφτανε στους 13, με τους τέσσερις να έχουν ήδη συλληφθεί και προφυλακιστεί.

Για τα υπόλοιπα άτομα, η ανήλικη έδωσε στους αστυνομικούς όσα στοιχεία γνώριζε, κι έτσι εκείνοι θα ερευνήσουν σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα ηλεκτρονικά ίχνη των προσώπων αυτών και θα αναζητήσουν μέχρι ποιο σημείο έφτασαν οι συνομιλίες των δύο πλευρών. Μένει πλέον να φανεί αν τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν και θα παραδοθούν στον ανακριτή είναι ικανά ώστε να εκδοθούν εντάλματα για νέες συλλήψεις.

Για νέες συλλήψεις κάνει λόγο ο Λύτρας

Σε ερώτηση για το εάν έχει κλείσει ο κύκλος των συλλήψεων, ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης Απόστολος Λύτρας απάντησε αρνητικά και σημείωσε πως οι άνθρωποι που έκαναν αυτές τις πράξεις, τις έχουν κάνει και στο παρελθόν.

Ads

«Είναι αδύνατον όταν υπάρχει τέτοιο κύκλωμα που σκοπό έχει το χρήμα και το κέρδος να μην υπάρχουν εμπλοκές και άλλων ανήλικων παιδιών» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Τέλος, ο κ. Λύτρας αποκάλυψε πως ενδεχομένως οι χώροι που εξέδιδε ο Μίχος την 12χρονη να είναι δύο και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση από το μαγαζί που διέθετε στα Σεπόλια.