Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος με επίκεντρο τις καταγγελίες του καθηγητή Πνευμονολογίας, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, ότι ο ίδιος και η παρέα του δέχτηκε επίθεση σε ταβέρνα της Καλαμπάκας, όταν -όπως υποστηρίζει- ζήτησαν να ελεγχθούν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης στο μαγαζί.

Ads

Η δημοσιοποίηση του περιστατικού προκάλεσε αναζωπύρωση της κόντρας εμβολιαστών- αντιεμβολιαστών στα social media, με βολές εκατέρωθεν.

Την ίδια στιγμή, ο δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, με αναρτήσεις καταφέρεται εναντίον του κυρίου Βασιλακόπουλου, απειλώντας τον πως θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια σχετικά με το τι συνέβη.

Στο πρώτο tweet του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος γράφει:

«Γνωρίζει η βρετανική πολυεθνική Glaxo Smith Kline που σας πλήρωσε τα έξοδα κ. Βασιλακόπουλε ότι στην κόρη του ταβερνιάρη όταν σας είπε να κατέβασε το χέρι σας γιατί θα σας καταγγείλει της απαντήσατε θα μου κλάσεις τα αρχίδια;Εγώ θα σας κρέμαγα ανάποδα εάν το λέγατε στο παιδί μου!»

Ads

Και συνεχίζει με δεύτερο tweet:

«Κύριε Βασιλακόπουλε αύριο θα μάθει όλη η Ελλαδα τι συνέβη στην ταβερνα του Ζιώγα.Σας τάισε δωρεάν η φαρμακευτική Glaxo ως είθισται κι αφού χλαπακιάσατε μετά απο δυόμισι ώρες διανοήθηκες να σηκώσεις χέρι στην κορη του καταστηματάρχη επειδή σου είπε ότι είσαστε απαράδεκτοι!Ελεεινέ!»

Τέλος, η υπόθεση προκάλεσε και εισαγγελική παρέμβαση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», η παρέμβαση του διευθύνοντα στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, Σταμάτη Δασκαλόπουλου, στο πρώτο σκέλος αφορά στο εάν τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις που διώκονται αυτεπάγγελτα. Το δεύτερο σκέλος αφορά στο να διερευνηθεί εάν οι εμπλεκόμενοι υποβάλλουν μήνυση, καθώς η προθεσμία υποβολής μήνυσης λήγει σε 3 μήνες.