Έναν ακόμη υποψήφιο πρόεδρο – και μάλιστα υποψήφιο έκπληξη – απέκτησε η Νέα Δημοκρατία, καθώς ο Μάρκος Πανέττας ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Ads

Ποιος είναι όμως ο Μάρκος Πανέττας; Είναι ένας 43χρονος έμπορος από την Κηφισιά και πιο συγκεκριμένα πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της περιοχής και μέλος της τοπικής οργάνωσης του κόμματος της ΝΔ. 

Σε δήλωση του αναφέρει ότι «χρειάζεται η νέα ηγεσία να μην έχει τα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματία πολιτικού, που είναι κλεισμένος μέσα στον γυάλινο πύργο του κόμματος και της οικογενειοκρατίας».

«Με τη διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, δίνεται στην Νέα Δημοκρατία μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξει και να έρθει κοντά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Για αυτό το λόγο αποφάσισα, να διεκδικήσω το δικαίωμα να είμαι υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας» τονίζει εξηγώντας την απόφασή του. 

Ads

«Θεωρώ ότι το κόμμα χρειάζεται την δυναμική ανθρώπων της αγοράς, αυτοδημιούργητων, με εμπειρία και άποψη για την πραγματική οικονομία και λύσεις για την ανάκαμψη της αγοράς. Που θα αγγίζουν τα προβλήματα των πωλητών, και θα τους δίνουν ουσιαστική ελπίδα, για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους» σημειώνει.