Γενέθλια για τον αναπληρωτή υπ. Υγείας Παύλο Πολάκη και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να του κάνουν μια έκπληξη. Να γιορτάσουν όλοι μαζί στο υπουργείο. 

Ads

Έτσι κάτω από το πορτρέτο του Άρη Βελουχιώτη στήθηκε η γενέθλια τούρτα τα λουλούδια και τα ποτά. 

Πάνω στην τούρτα υπήρχε επίσης το εξής μήνυμα: «Ο πρωτοκαπετάνιος μας απ’ τα Σφακιά της Κρήτης, το άδικο θα πολεμά και εκατοχρονίτης».

image

Ads

image

Ο Παύλος Πολάκης ανέβασε φωτογραφίες στο Facebook και έγραψε: 

«Σήμερα ημέρα που κλείνω τα 51 χρόνια έγιναν τα εξής: εγκαταστήσαμε το πρωί με τον Ανδρέα το Ξανθό και το Γιάννη το Μπασκόζο το νέο πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ τον καθηγητή Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ στο κτίριο του στο Μαρούσι μιλώντας στους εργαζόμενους, εγκαινιάζοντας μια νέα σελίδα στην ιστορία του. Είχαμε μια πανηγυρική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης σε πείσμα των εχθρών μας μέσα κι έξω. Οι συνεργάτες μου στο γραφείο μαζί με τον Αντρέα (σ.σ. εννοεί τον υπ. Υγείας Ανδρέα Ξάνθο) μου έκαναν μια έκπληξη μόλις γυρίσαμε στο υπουργείο. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ. Συνεχίζουμε μέχρι την έξοδο απ’ τα μνημόνια και την επιτροπεία κόντρα στη διαπλοκή για τη νίκη του λαού μας».