Ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας του Ποταμιού, Λυκούργος Λιαρόπουλος, σχολιάζοντας με αναρτήσεις του στο Facebook τη σημερινή συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, με τον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, τάχθηκε υπέρ του ευρωπαίου αξιωματούχου. 

Ads

Ειδικότερα σε μήνυμά του στο Twitter ανέφερε: “Γερούν… γερά! Σπαστού τον τσαμπουκά!! Ποιος περίμενε ότι η Ελλάδα θα ήταν με τον ντζιτζιφιόγκο με τις μπούκλες. Και όμως!!” Αντίστοιχο μήνυμα φέρεται να αναρτήθηκε και στη σελίδα του στο Facebook, η οποία ωστόσο δεν υπάρχει πλέον στη σελίδα του, αλλά καταγράφηκε από χρήστες του διαδικτύου και κάνει ήδη τον γύρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

image

Στη δεύτερη ανάρτησή του φέρεται να έγραψε: “Ο Βαρουφάκης ως γνήσιος Έλλην νόμιζε πως με Bullshit και χαμογελάκια θα κέρδιζε την παρτίδα. Συνέβη αυτό που πάντα συμβαίνει όταν κάνεις τον έξυπνο σε λαούς που έχουν περάσει από τον Διαφωτισμό με όπλο σου τη φουστανέλα. Ευτυχώς ο Ολλανδός δεν μάσησε. Η συνέχεια στο Eurogroup”. Σημειώνεται πως η εν λόγω ανάρτηση παραμένει στη σελίδα του με την ένδειξη “τροποποιήθηκε”, και έχει αφαιρεθεί η λέξη “ευτυχώς”.

Λίγο παραπάνω σε άλλο του σχόλιο αναφέρει πως “απαιτείται εθνική συννενόηση πριν το καράβι πάει στην ξέρα”.