Δεν τα κατάφερε τελικά και υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο ο 80χρονος άνδρας, τον οποίο μαχαίρωσε νωρίτερα ο 49χρονος γιος του, στα καμίνια Ηρακλείου.

Ads

Σύμφωνα με το cretalive.gr ο δράστης είναι χρήστης ναρκωτικών και γνωστός των διωκτικών αρχών.  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης έχει τρία παιδάκια και πρόσφατα η μητέρα τους τα πήρε και έφυγαν από το σπίτι πράγμα που πυροδότησε την αντίδραση του.

Ο δράστης συνελήφθη σε φαρμακείο στα Καμίνια όπου κατέφυγε μετά τη συμπλοκή. Από εκεί κάλεσαν τις αρχές, πήγαν άμεσα οι αστυνομικοί και τον έπιασαν. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε ΠΑΓΝΗ ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Τραγική ειρωνεία

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης χθες είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου επειδή είχε δείρει τον άτυχο ηλικιωμένο.

Ads

Εφαρμόστηκε κανονικά η διαδικασία του αυτοφώρου, πήγε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος. Λίγες ώρες αργότερα συνέβη το μοιραίο.

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή με τους περίοικους μιλώντας για τον άτυχο ηλικιωμένο συνταξιούχο ελαιοχρωματιστή να κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο.