Ο υπάλληλος security ζητά με απειλητικό ύφος από μαύρο επιβάτη να βγει από το βαγόνι του ηλεκτρικού, για την ακρίβεια, να μεταφέρει στο τελευταίο βαγόνι την τσάντα του με τη δικαιολογία ότι, εμποδίζει λόγω μεγέθους. Το βαγόνι είναι σχεδόν άδειο.

Ads

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube, υπάλληλος της εταιρείας security στον σταθμό ΗΣΑΠ Κηφισιάς -σύμφωνα με τον χρήστη που το «ανέβασε»-, με πρόφαση ότι οι αποσκευές του δημιουργούν πρόβλημα λόγω όγκου στο σχεδόν άδειο βαγόνι, απευθύνεται σε έντονο ύφος σε μαύρο επιβάτη.

Ο τελευταίος όχι μόνο δεν πτοείται, αλλά διεκδικεί το δικαίωμα να παραμείνει στο βαγόνι.

Η ανάρτηση έγινε από επιβάτιδα η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό -το οποίο και βιντεοσκόπησε- την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.

Ads

Η ΣΤΑΣΥ ΑΕ σε ανακοίνωση της καταδικάζει τη συμπεριφορά του υπαλλήλου 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΣΤΑΣΥ ΑΕ, καταδικάζει τη συμπεριφορά του υπαλλήλου, ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπαλλήλου από το δίκτυό της.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η Διοίκηση της εταιρείας «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» (ΣΤΑΣΥ ΑΕ) καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης (security), της εταιρείας JCB με την οποία συνεργαζόμαστε, κατά αλλοδαπού επιβάτη, το βράδυ της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, στο σταθμό «Κηφισιά» της γραμμής 1 του δικτύου μας. Παράλληλα, η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπαλλήλου από το δίκτυό της και κινεί, επίσης άμεσα, τη διαδικασία ενεργοποίησης των ρητρών που προβλέπονται στη σύμβαση με την εταιρεία security JCB και αφορούν την ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας των «Σταθερών Συγκοινωνιών» εξ αιτίας  της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της».