Το Υπουργείο Παιδείας έχει ταχυδρομήσει με συστημένο courier των ΕΛΤΑ τις προσκλήσεις σε coctail party του Μαρινάκη και του Μώραλη σε έπαυλη της Καστέλλας και θέμα την ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας του Πειραιά.

Ads

 
Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος έχει διαφοροποιηθεί από τη ΝΔ στο θέμα της υποστήριξης υποψηφίου στον δήμο Πειραιά. Η ΝΔ έχει ανακοινώσει, και μάλιστα με δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, την υποστήριξή της στον Βασίλη Μιχαλολιάκο.
 
Ωστόσο ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος έχει παρευρεθεί στις εκδηλώσεις του Γιάννη Μώραλη εκφράζοντας την υποστήριξή του στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Γιάννη Μώραλη. Σημειώνεται πως με τον Γιάννη Μώραλη υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι ο εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού και επιχειρηματίας Πέτρος Κόκκαλης.
 
Τον φάκελο της φωτογραφίας δημοσίευσε στο Facebook ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “Στο Κόκκινο”. Ο φάκελος έχει αποστολέα το υπουργείο Παιδείας και περιλαμβάνει προσκλήσεις για το κοκτέιλ πάρτι των Μαρινάκη και Μώραλη στην Καστέλλα, την Τρίτη 13 Μαϊου. 

image

image

Ads