Υπεύθυνος των νέων γραφείων της «Χρυσής Αυγής» ανέλαβε ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας και επί πολλά χρόνια υποδιευθυντής, Λάμπρος Χουλιαράς, επιβεβαιώνοντας, εμμέσως πλην σαφώς και τις καταγγελίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Ads

«Η Χρυσή Αυγή τρομοκρατούσε με την κάλυψη αστυνομικών» κατέθεσε πρόσφατα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο δημοτικός σύμβουλος Αθηνών και συντονιστής της Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α.

Παλαιότερα και πριν την διεξαγωγή της δίκης, ο ίδιος είχε μιλήσει στο EviaZoom.gr και είχε προβεί σε σοβαρότατες καταγγελίες κατά της Αστυνομίας της Χαλκίδας και του Διοικητή της Ασφάλειας Χαλκίδας.

«Η Αστυνομία Χαλκίδας και ο Διοικητής Ασφάλειας Χαλκίδας προστατεύουν και καλύπτουν την Χρυσή Αυγή», είχε τονίσει με αφορμή, τα γεγονότα που είχαν διαδραματιστεί στο Βασιλικό Χαλκίδας με την επίθεση των Χρυσαυγιτών κατά μεταναστών από το Πακιστάν μπροστά στους αστυνομικούς.

Ads

Πριν λίγες μέρες μέσα στο Μάρτιο, ο Λάμπρος Χουλιαράς μαζί με άλλους Χρυσαυγίτες – μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας, μοίρασαν φυλλάδια της οργάνωσης σε Ερέτρια, Βασιλικό Χαλκίδας και Αμάρυνθο.